Paradis3

Spørsmål og svar

Paradis tannklinikk i media

Ny pasient?

Som ny pasient er det viktig for oss at vi blir raskt kjent slik at behandlingen kan foregå på dine premisser. Vi vil forta en grundige undersøkelse av munnhulen, tenner og tannkjøtt. Nødvendig røntgenbilder gir viktig informasjon om tannhelsen. Du får også rens med airflow og ultralyd link til disse.

Tannlegeskrekk?

Vi hjelper deg slik at du klarer å gjennomføre behandlingen.

Likevel, det er den første telefonen som kan være vanskelig å ta. Den er det kun opp til deg å få unna. Resten skal vi hjelpe deg med! Hvis du synes det er vanskelig å ta kontakt pr. Telefon kan du sende sms til nr. 55 91 21 75  eller epost til post@paradistannklinikk.no.

Ved at vi hele tiden gjennom samtalen vår kartlegger hva du synes er ubehagelig ved tannbehandlingen eller ille for deg, kan vi få løst problemet. Tannklinikken er rikelig utstyrt med moderne hjelpemidler som gir smertefri tannbehandling og annet som gjør behandlingen lettere å gjennomføre.

Lenge siden forrige behandling?

Vi vet at det er mange grunner til at tannbehandling utsettes og at det er ekstra vanskelig å komme i gang med behandling. Vi vil sammen med deg legge en behandlingsplan hvordan du kan gjennomføre behandlingen tidsmessig og økonomisk.

Dette legger vi vekt på ved en behandling

Paradis tannklinikk legger vekt på tannrens ved undersøkelse. Vi setter av god tid til rens for å fjerne tannstein, plakk(mykt bakteriebelegg) og misfarginger. Dessuten pusser vi fyllingskanter  for å gi tennene glattest mulig overflate. Ved puss brukes ultralyd og airflow. Du får instruksjon i hvordan du selv kan mestre en god munnpleie.

Redd for å smile?

Tennene utgjør en stor del av utseendet. Folk slutter å smile om de har stygge tenner. En enkel tannbehandling for å rette opp skjevheter, skader og misfarging kan utgjøre en stor forskjell.

Vi elsker å få deg til å smile. Av og til er det ganske lite som skal til for å gi deg en ny hverdag – der du elsker å smile. Det kan være skjemmende tannstein eller misfarginger, syreskadede tenner, manglende tenner.

Og løsningene er mange . Det er flere muligheter for å få smilet tilbake – vi vil gjerne hjelpe deg!