• Airflow

  Hva er Airflow?

  Dette er et system med en smakstilsatt saltløsning som med en sikker og stødig stråle føres mot tannens overflate og rengjør denne for misfarging fra mat, drikke, tobakk og annet og fjerner plakk (mykt bakteriebelegg på tannens overflate).

  IMG_9484
 • Akupunktur

  Hva er Akupunktur?

  Akupunktur settes i forbindelse med tannbehandling når for eksempel brekninger er et problem, ved kjevesmerter og på pasienter som opplever at ordinær bedøvelse ikke gir god nok virkning.

  img_10
 • Digital Anestesi

  Hva er Digital Anestesi?

  Den datastyrte pennen med bedøvelsesmiddel settes lokalt. Det er kun området begrenset til tannen som behandles som bedøves. Noen dråper dryppes på overflaten før innstikket.

  Dette gir deg en bedøvelse som føles:

  • mindre ubehagelig å gjennomføre
  • god virkning på det aktuelle området
  • gir en mer behagelig følelse når bedøvelsesvirkningen reduseres.
  IMG_9384
 • Hvite fyllinger

  Hva er Hvite fyllinger?

  I moderne tannbehandling legges hvite komposittfyllinger. Et utallig utvalg av kompositter er på markedet. 

  Vi holder oss oppdatert på utvalg og velger kompositt ut fra styrke, holdbarhet og estetikk etter hvilke tenner som skal bygges opp. Overflatebehandling av kompositter gir tannen en glatt overflate som er behagelig for munnen.

  IMG_9665
 • Krone, bro, proteser og implantat

  Krone, bro, proteser og implantat?

  Ulike løsninger & ulik pris. Pris på tannlegetjenesten kan være vanskelig å sammenligne. Kostnadsforskjellene er gjerne valg av ulike materialer.

  Trygdeverkets nettsider finner du her.

  Paradis tannklinikk samarbeider med tannteknikere som leverer nydelige arbeider. Vi føler vi setter inn små smykker i tennene du skal restaurere.

  Utallige løsninger er mulig. Vi vektlegger estetikk, holdbarhet og tyggefunksjon.

  IMG_9670
 • Rotfylling

  Hva er Rotfylling?

  Ved skade eller infeksjon av nervesystemet i tannen må rotfylling utføres. Vi har et moderne rotfyllingssystem med egen maskin som avbildet. Dette er maskin som regulerer hvor i tannens rotsystem det skal renses.

  Behandlingen utføres raskere enn ved bruk av håndfiler. Stort sett jobber vi 4-hendig ved rotfylling. Dette sikrer effektiv og trygg behandling.

  IMG_9657
 • Røntgensystem

  Hva er røntgensystem?

  Vi har valgt røntgensystem med ypperste bildekvalitet og som har tynne, smekre opptaksplater for plassering i munnen. Etter få sekunder kommer bildet opp på dataskjermen for å studeres, bildet kan også eksporteres direkte til spesialist.

  IMG_9309
 • Ultralydscaler

  Hva er ultralydscaler?

  Dette er et profesjonelt rengjøringssystem for å fjerne harde avsetninger på tannen som tannstein. Tannsteinen bankes harmløst av med ultralyd. Det er svært variabelt hvor ofte man behøver å fjerne tannstein.

  Det er viktig å fjerne tannstein som fester seg på tennenes overflate på den synlige delen av tannen og øverst av rotoverflaten som ikke kan sees med det blotte øye.

  img_9

Send henvendelse